Avond voor belangstellenden

Minimaliseren

De laatste avond voor belangstellenden was op 26 april 2019. De volgende avond voor belangstellenden zijn op:

Dinsdagavond 7 april 2020. Dit is een avond georganiseerd door beide Brielse loges, met een aansprekende spreker en interessant onderwerp. (Nadere informatie hierover volgt).

 

Wilt u meer weten over de Vrijmetselarij en loge ‘L' Aurore’ in het bijzonder? Dan bent  u van harte welkom op de avond voor belangstellenden. De eerstvolgende wordt in het najaar van 2019 gehouden. (Nadere datum volgt).in het Logegebouw aan de Nieuwstraat  21 - 23  in 3231AK Brielle.  

Kunt u niet wachten tot die tijd? Wij zijn zijn altijd bereid u nader te informeren. Bel gerust naar:

F. van Dijk, tel: 0181 669 000 (secretaris) en R. Buis, tel.:  0181 317 822

De avond begint om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30) en zal rond 22:00 uur eindigen. Toegang is gratis en u kunt zich hiervoor aanmelden bij: secretaris.loge009@vrijmetselarij.nl

De "avond voor belangstellenden" wordt tenminste jaarlijks gehouden en heeft tot doel om geïnteresseerden kennis te laten maken met de vrijmetselarij. U, en zeker ook uw partner, bent dus welkom vanaf 19.30 uur. We willen om ca. 20.00 uur beginnen. Wees niet verrast als het snel 22.00 uur blijkt te zijn geworden. De opzet is om kennis te maken met de leden van de Loge, het Logegebouw en de manier van omgaan met elkaar. U krijgt in die tussentijd uiteraard alle gelegenheid tot het stellen van vragen. Tijdens een rondgang door het fraaie oude gebouw wordt in de werkplaats (de Tempel) een korte toelichting op de werkwijze van de vrijmetselarij gegeven. In de vergaderzaal (comparitieruimte) volgt een levensbeschouwelijk voordracht  (bouwstuk).  Na de voordracht is er de mogelijkheid tot gedachtewisseling en het stellen van vragen over de vrijmetselarij. Hiervan wordt altijd  ruimschoots gebruik gemaakt door zowel de bezoekers als de leden van de loge.

U kunt ook altijd telefonisch contact opnemen met: 06 2506 1139.