Minimaliseren

Wat zijn de jaarlijkse kosten van de Loge L' Aurore?

deze pagina is bijgewerkt op: 11 november 2017. Alle genoemde bedragen kunnen herzien worden.

De wijze waarop u de kosten van uw lidmaatschap moet voldoen. is door het betalen van de contributie van € 425.00 per jaar (voor 2018)Voor meer details zie: de samenvatting. Voor het eerste jaar wordt alleen het aantal maanden als contributie in rekening gebracht dat u lid bent van de Loge.

De loge kent diverse dagen waarbij een zogeheten 'broedermaal' ter afsluiting van de avond wordt gehouden. Meestal is dit aansluitend op 'in forma avonden' na het opvoeren van het rituaal in de werkplaats, de z.g. 'Open Loge'. Broedermalen worden in principe in eigen beheer klaargemaakt, de kosten daarvan zijn € 10,00 en soms € 15.00. De frequentie van de broedermalen wisselt maar komt gemiddeld neer op 8 keer per jaar.

Daarnaast moet u uw privé consumpties (koffie, thee, limonades, bier, wijn, gedestilleerd) iedere avond direct afrekenen. U kunt dit doen door vooraf een consumptiekaart te kopen. De prijzen van de drankjes liggen royaal onder de prijzen die u in de 'Horeca' gewend bent.

Voor de loge geldt de ANBI regeling. Dat wilt zeggen dat wat u doneert aan de loge dit onder voorwaarden aftrekbaar is voor de Inkomsten Belasting. Leden van de loge kunnen hierover u informeren. Veel broeders doen dit.