Openbare Activiteiten

Kom eens langs!

Altijd al eens bij ons binnen willen kijken? Gewoon om te kijken wat we doen of misschien zelfs geïnteresseerd in een lidmaatschap?

We organiseren regelmatig openbare activiteiten waarbij iedereen welkom is om kennis te maken met ons en met het fenomeen Vrijmetselarij. Voor alle avonden geldt: (tenzij anders aangegeven) de deur is open om 19.30 uur, en we beginnen stipt om 20.00 uur. Er is altijd volop gelegenheid voor vragen en/of een goed gesprek. Als u wilt komen, meldt u zich dan aan via e-mail: secretaris.loge040@vrijmetselarij.nl 

Bekijk voor actuele informatie ook onze Facebookpagina:
www.facebook.com/vrijmetselarijsneek 

 

Agenda 2020-2021

Helaas zijn voorlopig alle activiteiten opgeschort in verband met het coronavirus.

OPEN AVOND

Normaal organiseren we ongeveer vier open avonden per jaar, dat kan momenteel helaas niet. Bent u belangstellende en wilt u ons bezoeken? Maak dan een afspraak via secretaris.loge040@vrijmetselarij.nl 

Koffieochtenden

Kom kennis maken!

Voor wie nieuwsgierig is en eens wil praten organiseren wij op elke laatste zondag van de maand een koffieochtend.

(Op dit moment zijn de koffieochtenden opgeschort)

U bent van harte welkom in het logegebouw aan de Looxmagracht 20 te Sneek. Onder het genot van een kopje koffie praten we graag met u over waar vrijmetselaren zich zoals mee bezig houden.

Aanmelden is niet nodig, gewoon even binnenlopen is vaak het leukst. Er is geen programma, uiteraard wel koffie en thee.