Openbare Activiteiten

Kom eens langs!

Altijd al eens bij ons binnen willen kijken? Gewoon om te kijken wat we doen of misschien zelfs geïnteresseerd in een lidmaatschap?

We organiseren regelmatig openbare activiteiten waarbij iedereen welkom is om kennis te maken met ons en met het fenomeen Vrijmetselarij. Voor alle avonden geldt: (tenzij anders aangegeven) de deur is open om 19.30 uur, en we beginnen stipt om 20.00 uur. Er is altijd volop gelegenheid voor vragen en/of een goed gesprek. Als u wilt komen, meldt u zich dan aan via e-mail: secretaris.loge040@vrijmetselarij.nl 

Bekijk voor actuele informatie ook onze Facebookpagina:
www.facebook.com/vrijmetselarijsneek 

 

Agenda 2021-2022

Zaterdag 11 september

Open Monumentendag én Dag van de Vrijmetselarij

Aan de recent vernieuwde kade van de Looxmagracht staat het uit 1818 daterende gebouw van de Sneeker vrijmetselaarsloges CRPC (Concordia Res Parvae Crescunt) en CAL (Concordia Ad Libertatem). Nu de Corona tijden - in ieder geval deels - voorbij zijn, kunt u dat markante gebouw en zijn vaste gasten tijden de Open Monumentendag weer bezoeken.
Het gebouw staat bekend als de Baanderstempel, zo genoemd naar de Herman Baanders, de architect en vrijmetselaar die de werkplaats tijdens het Interbellum ingrijpend verbouwde. Laat u zich op de Monumentendag voorlichten over onze symboliek, onze werktuigen en het lichtspel in de tempel. Onze broeders staan u graag te woord.

Open avonden

Kom kennis maken!

Voor wie nieuwsgierig is en eens wil ervaren 'wat wij allemaal doen' organiseren wij op regelmatig een open avond. Op dit moment werken we aan het programma voor het werkjaar 2021-2022, in september wordt dit bekend gemaakt.

Wilt u op de hoogte gehouden worden, stuur dan een e-mail naar secretaris.loge040@vrijmetselarij.nl