• Vrijmetselarij bijeenkomst

Event date: 1-2-2023 20:00 - 22:00 Export event

Hoornsterzwaag/Heerenveen: Meer weten over vrijmetselarij?

woensdag 1 februari 2023, 20 uur
Wil je iets weten over vrijmetselarij? Je bent welkom. De loge Ken U Zelven is een mannenloge, maar ook vrouwen zijn van harte welkom op deze avond.
Wij streven naar harmonie in denken, voelen en willen om in vrede met jezelf en je omgeving te zijn. Vrijmetselaren zijn gewone mensen, wie niets menselijks vreemd is. Het is niet toevallig dat het ‘Ken u Zelven’ steeds weer aan je wordt voorgehouden. Tegenwoordig zouden we zeggen: ‘Verbeter de wereld en begin bij jezelf’.
Wie vrijdenkt, wil anderen tegenkomen die óók vrijdenken. Je wilt niet andermans opinie opgelegd krijgen. Geen dogma’s. Je zoekt uw eigen route door het leven. Maar niet eenzaam, niet alleen.
Vrijheid, verdraagzaamheid, broederschap. Drie trefwoorden waarmee de vrijmetselarij kan worden gekarakteriseerd. De vrijmetselarij gaat uit van ieders recht om zelfstandig te zoeken naar waarheid, streeft naar de algemene broederschap der mensen, kweekt verdraagzaamheid, zoekt op wat mensen en volken vereent en tracht verdeeldheid weg te nemen.
Wij bieden ruimte voor belangstellenden. om de sfeer van saamhorigheid en wederzijds vertrouwen in onze loge te ervaren. Daarom nodigen we je graag uit voor een nadere kennismaking op deze avond.
Kan je er niet bij zijn, maar wil je toch kennismaken? Stuur een mail naar info@logekenuzelven.nl en vermeld daar jouw belangstelling en hoe we contact kunnen opnemen, via mail en/of telefoon. Wij nemen binnen enkele dagen contact op voor toelichtende informatie of een kennismakingsgesprek.
woensdag 1 februari 2023, 20 uur (deur open 19.30)
toegang gratis
aanmelden: info@logekenuzelven.nl
Schoterlandseweg30, Hoornsterzwaag

Print

Theme picker

Brochure over vrijmetselarij

Brochure over vrijmetselarij

Tijdschrift Augustus 2022

Tijdschrift Augustus 2022

Tijdschrift Augustus 2021

Tijdschrift Augustus 2021

Tijdschrift Augustus 2020

Tijdschrift Augustus 2020

Tijdschrift Augustus 2019

Tijdschrift Augustus 2019

Speciale uitgave

Speciale uitgave

300 jaar Vrijmetselarij

300 jaar Vrijmetselarij