• Vrijmetselarij bijeenkomst

Event date: 20-10-2020 19:45 - 22:00 Export event

Open avond Loge Driehoek in Den Haag

Avond voor belangstellenden op dinsdag 20 oktober 2020 bij Loge Driehoek te Den Haag

Ervaar wat de vrijmetselarij voor u kan betekenen

Wilt u een indruk krijgen van wat onze broederschap inhoudt en wat wij zoal doen? Vraagt u zich af of de vrijmetselarij wellicht iets voor u is? We kunnen wel met woorden proberen te vertellen over onze rituelen en over andere activiteiten, maar hoe u zich voelt om er bij te zijn, dat weten we niet.
Immers, de ervaring leert ons dat ieder individu, met zijn persoonlijke geschiedenis, kennis en ervaringen, andere accenten ervaart. Genoeg reden om u uit te nodigen zodat u zelf een eerste indruk kunt opdoen. En ons kunt vragen wat ónze ervaringen zijn.

Dinsdag 20 oktober (inloop vanaf 19:45 uur)
Op deze avond zijn belangstellenden van harte welkom om kennis te maken met de vrijmetselarij en in het bijzonder onze Loge in ons logegebouw aan de 2e Sweelinckstraat 131 te Den Haag. Aanmelden voor 16 oktober bij onze secretaris is verplicht i.v.m. de coronabeperkingen (het maximum aantal personen dat in het gebouw aanwezig mag zijn). Aanmelden kan via: logedriehoek@gmail.com Uw aanmelding zal worden bevestigd.

Wilt u eerst meer weten over onze loge? Dan kunt u veel informatie over ons terugvinden op www.loge-driehoek.nl

Wij kijken ernaar uit om u op 20 oktober te begroeten. Wat kunt u van ons verwachten? De gelegenheid om kennis te maken, enkele korte presentaties, de mogelijkheid om vragen te beantwoorden en ten slotte als u dit wenst een kijkje in een echte vrijmetselaarstempel!

Print

Theme picker

Brochure over vrijmetselarij

Brochure over vrijmetselarij

Tijdschrift Augustus 2020

Tijdschrift Augustus 2020

Tijdschrift Augustus 2019

Tijdschrift Augustus 2019

Speciale uitgave

Speciale uitgave

300 jaar Vrijmetselarij

300 jaar Vrijmetselarij