Het Netwerk voor Jonge Vrijmetselaren is een landelijk platform binnen de Orde van Vrijmetselaren voor jonge maçons, vanaf achttien tot en met veertig jaar.  

Het is van groot belang dat in deze tijd van digitalisatie dat de jongere broeders elkaar ontmoeten, vriendschappen opbouwen en maçonnieke ervaringen opdoen.  Het idee is dat dit verrijking biedt naast de loge. 

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Door het landelijke bestuur maar ook in de verschillende regio’s door ambassadeurs. Zijzetten zich in alle windstreken in voor het versterken van de broederschap door het realiseren van boeiende activiteiten waar we ontmoeten en met elkaar kunnen verbinden.  

Denk bijvoorbeeld aan verdiepingsbijeenkomsten in ritualen en symboliek, workshops, het bezoeken van musea maar ook (netwerk)borrels. Voor zowel inhoudelijke als gezellige maçonnieke activiteiten ben je van harte welkom. Ook is het mogelijk dat we je ondersteunen als jij een goed idee hebt om iets te organiseren.

Als schakel blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en activiteiten in ons netwerk. En het beste is nog, het lidmaatschap kost helemaal niets!