Loge de Eenhoorn


 
 

Welkom op de website van de vrijmetselaarsloge “De Eenhoorn”, gevestigd te Hoorn Noord-Holland. ’’Loge De Eenhoorn’’ is een vereniging waar gestreefd wordt naar geestelijke ontspanning. Waar harmonie en verdraagzaamheid sleutelwoorden zijn en waar men persoonlijke groei kan doormaken. Waar de levensvragen worden besproken. Waar men zichzelf kan zijn en zich niet niet hoeft te bewijzen. Waar de onderlinge verbondenheid van de leden centraal staat en de dialoog boven de discussie. Waar men werkt met eeuwenoude symbolen en waar het gezellig vertoeven is.

Informatieavond

 

Avond voor belangstellenden

Zoekt u zingeving, persoonlijke ontwikkeling én verdieping in uw dagelijks leven? Wilt u meer weten over de werking van de loge en de vrijmetselarij?

 

U bent van harte welkom bij de avond voor belangstellenden op donderdag 12 december van 20.00-22.00 uur. Binnenluiendijk 2 te Hoorn. (ingang achterkant groene deur)

 

Neem voor meer informatie contact op met Gijs van Hulst/Jaap Kastermans, voorlichters van loge De Eenhoorn. Tel: 0650 542 741 / 0630 359 263  E-mail: info.loge278@vrijmetselarij.nl

 

Samenstelling van het dagelijks bestuur

Voorzitter: P.J. van Zelst
Secretaris: J.J.T. Desmet
Penningmeester: P. Kist

Aanrader voor de belangstellende:

   Inkijkexemplaar
Vrijmetselarij voor DummiesOntrafel het mysterie van de vrijmetselarij
Auteur: Hodapp, C. & J. Koppen
Nederlands - Paperback
372 pagina's | Pearson Education Benelux B.V. | december 2007 

De Vrijmetselarij in 4 minuten

Wat is vrijmetselarij?