Waar vindt u het logegebouw

Waar vindt u ons....

De Loge "De Korenaar" houdt haar bijeenkomsten in het Logegebouw, gevestigd aan de Klepel 1, 7811 KN te Emmen, Tel: 0591 - 648250.

De bijeenkomsten worden elke 1e en 3e woensdag van de maand gehouden, ook gedurende de zomermaanden. Dit in tegenstelling met de meeste andere Loges.

De meeste van deze bijeenkomsten, comparities geheten, worden gehouden in de voorhof. Bijeenkomsten met een ceremonieel karakter worden gehouden in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte.

Hoe bereikt u het Logegebouw. (  voor kaart hier klikken )

Vanuit de richting Beilen, Sleen, de N381 blijven volgen tot aan de eerste stoplichten in Emmen. 

Bij deze stoplichten rechts af, de Hondsrugweg op. Bij de 3e stoplichten gaat u vervolgens links af. Na ongeveer 200 meter rechts af. Aan uw linkerhand vindt u het Logegebouw. Direct voorbij het gebouw vindt u de parkeerplaats.

 Vanuit de richting Coevorden en Odoorn de N34 volgen tot de afslag Emmen Centrum via de N381. Voor verdere beschrijving zie hier boven.

Vanuit de richting Ter Apel en Emmer Compascuum via Emmerschans over de Boslaan Emmen binnen rijden. U volgt de Boslaan tot de stoplichten bij de Boermarkeweg. Hier slaat u links af. U volgt de Boermarkeweg tot voorbij het ziekenhuis tot de stoplichten op de Van Schaikweg. Hier gaat u rechts af. Ongeveer 100 meter voorbij de stoplichten op de Wilhelminastraat vindt u aan uw linkerhand de Klepel. Aan uw linkerhand ziet u het Logegebouw. Direct voorbij het gebouw vindt u de parkeerplaats.