Minimaliseren

Welkom op de website van de Loge l'Aurore, nummer 9

Deze website is bijgewerkt op: 1 april 2020

Geheel boven ziet u in de zwarte balk het hoofdmenu. Naast de "STARTPAGINA" ziet u de andere  vijf hoofdstukken van deze site: "WAT IS VRIJMETSELARIJ?", "LOGE L' AURORE", "ORGANISATIE", "ACTUEEL" en "CONTACT". Ieder van deze hoofdstukken kent vele onderdelen. Sommige van deze onderdelen kennen ook weer een submenu. 

Er is zo zeer veel over de Vrijmetselarij in het algemeen en de loge L' Aurore in het bijzonder beschreven. Het streven is steeds geweest om korte teksten te hebben zodat weinig gescrold hoeft te worden. Hierdoor ontstond een uitgebreid menu wat voordelen en nadelen kent. Door op iedere pagina een prentje te zetten wordt hopelijk de tekst ondersteund.   Wij wensen u veel leesplezier.

Wenst u direct contact, dan kan dat via:
Voorzitter van de Loge,      W.  J. van den Berg, Tel: 0186 693 763,  Email:  voorzitter.loge009@vrijmetselarij.nl
Secretaris van de Loge:     F. van Dijk,Tel: 0181 669 000, Email:  secretaris.loge009@vrijmetselarij.nl
Voorlichter van de Loge:    R. Buis, tel.:  0181 31.78.22, E-mail: info.loge009@vrijmetselarij.nl 
 
Het adres van het logegebouw is:  Nieuwstraat 23, 3231AK Brielle. Het logegebouw bevindt zich in de oude binnenstad. Voor details zie de weblink: https://www.vrijmetselarij.nl/laurore/Contact/Adressen/Waar-komt-de-Loge-lAurore-samen
 

Leden van de loge kunnen om op het afgeschermde deel te komen inloggen met dezelfde inlognaam en hetzelfde paswoord als bij de website van de Orde gebruikelijk is. Buitenleden hebben een aparte inlogprocedure voor het afgeschermde deel. De secretaris van de loge kan u daarover informeren.

De loge L' Aurore is ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nr. 4038.5661. Wilt u meer weten over de ANBI regeling ga dan via de menubalk helemaal bovenaan naar: <loge l'Aurore> dan <Financiën van de loge> en kies bijv.: <ANBI verantwoording> of klik deze link aan.

  het RSIN nummer is: 809.694.402   

Actueel Nieuws

Minimaliseren

Tot minimaal eind juni 2020 vinden er géén loge bijeenkomsten plaats.  Dit met betrekking tot het corona virus.