• Virtus Fons Felicitatis

  Virtus Fons Felicitatis

 • De deugd is de bron van het geluk

  De deugd is de bron van het geluk

 • Welkom bij Loge de Edelmoedigheid

  Welkom bij Loge de Edelmoedigheid

 • Virtus Fons Felicitatis

  Virtus Fons Felicitatis

 • Welkom bij Loge Edelmoedigheid

  Welkom bij Loge Edelmoedigheid

 • Virtus Fons Felicitatis

  Virtus Fons Felicitatis

 • Welkom bij Loge Edelmoedigheid

  Welkom bij Loge Edelmoedigheid

De Vrijmetselaars Loge De Edelmoedigheid

De Vrijmetselaars Loge De Edelmoedigheid in Tiel bestaat sinds 1776. Vrijmetselaars zijn vrijdenkers die er aan werken een beter mens te worden. Niet beter dan een ander, wel beter dan je gisteren was.

Een Vrijmetselaar zoekt persoonlijke groei. Hij wil een bijdrage leveren aan een betere maatschappij. Een samenleving gebaseerd op wederzijds respect met de bijbehorende normen en waarden. De Vrijmetselarij biedt een plek voor alle mensen ongeacht hun religie, rang en stand, cultuur, kleur of taal.

Deze website informeert u over de Vrijmetselarij in het algemeen en loge De Edelmoedigheid te Tiel in Gelderland in het bijzonder. U vindt hier informatie over dezogenaamde broederschap der Vrijmetselaren, informatie over onze filosofische en spiritueel gerichte vereniging, de geschiedenis van onze loge en recente artikelen daarover.

De Vrijmetselarij riep altijd al vragen op. Veel van wat men van de Vrijmetselarij denkt te weten is gebaseerd op de vreemdste verhalen. Op deze website worden de meest gestelde vragen beantwoord.

Lees hier meer

De Vrijmetselaars Loge De Edelmoedigheid
Agenda
Event date: 16-7-2024 20:00 - 22:00 Export event
Informele bijeenkomst belangstellenden

Informele bijeenkomst belangstellenden

Van 21 juni tot 21 september zijn er geen bijeenkomsten van de Vrijmetselarij. Dat geldt voor alle Loges in het land. Toch bestaat er in de vakantieperiode bij onze leden de behoefte om elkaar te ontmoeten. Dat gebeurt natuurlijk gewoon door met elkaar af te spreken, maar ook organiseren we bijpraat avonden voor de leden, hun partners en eventueel kinderen.

 

Die avonden zijn ook open voor u, uw partner, kinderen, en anderen waarvan u denkt dat ze wellicht geïnteresseerd zijn.

 

Het is een unieke kans om al uw vragen te stellen en om ons gebouw, dat van binnen heel anders is dan de buitenkant doet vermoeden, te bekijken. Uiteraard geven u graag toelichting over onze bijeenkomsten, het vrijdenken en de symboliek die we gebruiken.

 

Van harte welkom op dinsdagavond 16 juli vanaf 20 uur. Latensteinseweg 5, Tiel.

 

Voor meer informatie: voorlichter@edelmoedigheid.nl

Of www.edelmoedigheid.nl

Print

Theme picker