Hoe kun je vrijmetselaar worden?

De 'Orde der Vrijmetselaren' doet principieel niet aan werving. Wie lid wil worden, moet daar zelf het initiatief toe nemen.
Hij doet er goed aan zich zo uitvoerig mogelijk over de vrijmetselarij, de Orde en de voorwaarden voor toetreding te laten voorlichten. Daarbij zal het bestuur van een loge in zijn omgeving hem graag behulpzaam zijn. Door u aan te melden bij een loge zet u de eerste stap op weg naar toetreding tot de Orde van Vrijmetselaren.

Adressen zijn gemakkelijk in het telefoonboek te vinden of anders te verkrijgen bij de Orde in Den Haag. Op de website van de orde  www.vrijmetselarij.nl  is een lijst opgenomen van loges met bijbehorende telefoonnummers.

Acht Rotterdamse loges gebruiken gemeenschappelijk het gebouw aan de Oostmaaslaan 950 in Rotterdam, tel: 010 - 414.11.77. Zodoende is er op iedere doordeweekse avond, buiten de vakanties, altijd wel een loge aanwezig. Wilt u weten hoe u lid kan worden van onze Loge Acacia, klik uit het pulldown menu dan op: Hoe kan je lid worden van de Loge Acacia?